סופרי ומאיירי העתיד

אם 'שדה קרב ארץ' ו-'משימה ארץ' היו הספרים האחרונים של ל. רון האברד, עבודות אלה בשום אופן לא היוו את קיצה של המחויבות של חייו לאומנויות הכתיבה. שנים לפני כן, כנשיא הסניף הניו-יורקי של גילדת הסיפורת האמריקאית, הוא עשה נפשות ללא הרף לסופרים חדשים: הוא פעל כדי לראותם נכנסים כחברים חדשים לשורות המקצוענים של הגילדה, יצר מאמרי הדרכה עבור כתבי-העת השונים של המקצוע, ועזר לסופרים שעבודותיהם לא פורסמו לתפוס את מקומם במה שהיה נחשב כמקובל לשוק סגור.

ואז בסוף 1983 הוא הצהיר "יזמתי אמצעי שבעזרתו סופרים חדשים ומבטיחים יוכלו לקבל הזדמנות להראות את מאמציהם היצירתיים ולתת להם לזכות בהכרה", והכריז על פתיחת 'תחרות סופרי העתיד' שלו. 'פרס הזהב של סופרי העתיד', שנוצר למען הגילוי והעידוד של סופרים חדשים שהתמקדו בסיפורת הספקולטיבית, הפך לפרס היוקרתי ביותר מסוגו של הז'אנר. ואומנם, התחרות הפכה עכשיו לאמצעי הגדול ביותר, המצליח ביותר וללא ספק המשפיע ביותר עבור כישרון יצירתי מבטיח בעולם הסיפורת בת זמננו. בהתחשב בדאגתו של מר האברד למי ששואף להיות אומן, האיסור היחיד על כניסה לתחרות הוא שהמועמדים חייבים להיות רק אלה שעבודותיהם לא פורסמו באופן מקצועי. על מנת להבטיח מומחיות מקצועית בבחירת הזוכים, שופטים בעבר ובהווה מייצגים כמה מהשמות הגדולים בסיפורת הספקולטיבית, לרבות: לארי ניבן, אורסון סקוט קארד, רוברט סילברבּרג, פרנק הרברט, ג'רי פורנל, פרדריק פול, ג'ק ויליאמסון ואן מק-קפרי.

פרס עט הזהב (משמאל) ופרס מכחול הזהב שהוענקו מדי שנה לזוכי הפרס הגדול של תחרויות ׳סופרי העתיד׳ ו-׳מאיירי העתיד׳

כשהוא כולל את ההיסטוריה של תחרות שהיתה מיועדת לעודד דורות חדשים של סופרים בעלי דמיון, הנה 'ל. רון האברד מגיש את סופרי העתיד: 25 השנים הראשונות'

בהתחשב בעובדה שמר האברד החל את הקריירה שלו בתקופה שבה בדרך כלל נלוו אל הסיפורת העממית איורים מורכבים, זה רק היה הולם שהוא יעודד את 'תחרות מאיירי העתיד' הנלווית. התחרות, שנוצרה כדי לעודד את האומנים של הסיפורת הספקולטיבית, מעניקה למתחרים הזוכים גם פרסים כספיים וגם פרסום באנתולוגיה השנתית, 'ל. רון האברד מציג את סופרי העתיד'.

אלה שזכו בפרסים ב-'תחרות סופרי העתיד' הטביעו את חותמם בתחום. דרך אגב, האנתולוגיה הזאת הפכה לעבודה הנמכרת ביותר מסוגה והתברר שהיא קרש קפיצה מהימן לפרסום של עבודות נוספות. כעדות לכך, מתחרים בתחרות 'סופרי העתיד' מילאו מדפים באמריקה עם כמעט אלף רומנים קובעי מגמות ועם 3,500 סיפורים קצרים. הזוכים בתחרות המאיירים העניקו גם הם מעל לאלף פרסומים של תמונות בעלות דמיון והציגו יותר ממיליון הדפסות ברשות הרבים. הזוכים בתחרויות זכו לאחר מכן ביותר מחמישים פרסים במקומות הראשונים בתחרויות אחרות בתחום, כולל מספר רב של פרסי 'הוגו' ו-'נבולה' – שלא לדבר על 'פרס הספר הלאומי' ומענקים מ-'התרומה הלאומית לאומנויות'. יותר משליש מהזוכים של 'סופרי העתיד' כבר מתקדמים לקריירה של עבודות שהוצאו לאור באופן מקצועי, שזו בדיוק היתה כוונתו של ל. רון האברד כשהוא פתח לראשונה את התחרות שלו לסופרים ומאיירים חדשים ומתפתחים. 

הטקס השנתי של הענקת פרסי ׳תחרות סופרי ומאיירי העתיד׳ של ל. רון האברד, הנערך בהוליווד, קליפורניה